Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Min Kamerautrustning

Kamerahus                                                                                                                                                    

Canon EOS 450D
Detta är min första systemkamera, en kamera som jag tycker funkar väldigt bra!
Den är ganska lätt att förstå, men ändå en liten utmaning, då man inte hittar allting på en gång, utan man får leta lite. En kamera jag kan rekomendera!

Objektiv                                                                                                                                                        

Canon EF-S 18-55mm
Mitt enda objektiv. Funkar väl bra, dock är färgerna ganska nersatta. Har inte så mycket att säga om det här.

Övrigt                                                                                                                                                            
Kameraväska
Hittade ingen bild på den, men en ful kameraväska med inte så stor plats i.

Closeup filter +1 +2 +4 +10
Köpte ett kit med alla fyra på www.kaffebrus.se och det jag mest använder är +10. Jag kan  verkligen rekomendera closeup filter. Alla bilder på vattendropparna är tagna med close up +10.

Nästa inköp/Vill ha                                                                                                                                          

70-300mm zoomobjektiv
50mm macroobjektiv
Stativ

Hejhej, leverpastej


Ph: Jag  

Idag i skolan så kollade jag på rasterna när Alex, Eddie och några andra spelade pingis, och återigen fick jag massor av bollar på mig, haha! Och så kom Gina, och hon ska komma i helgen, Mats blev btw överlycklig när jag berättade det Gina. NOT!
Sedan red jag, och bebisen var jätteduktig, mycket bättre än igår, jag galopperade faktiskt :') På banan alltså. Han gick även lite i form i traven!
Funderar på om jag ska skriva ett inlägg om min kamerautrustning, tror inte jag har gjort det än! Nu ska vi åka ner till stallet och ta in hästarna, sedan kolla på Det Okända, och vänta på att Gina ska ringa.
Hejdå! Bloggar kanske mer senare.
Jag är btw vääääldigt fluuuummig idag.
Aj löv ju
Haha, va tvungen att skriva det där.

Skola Snart


Ph: Jag        På bild: Bil med vattenfroppar

Nu är det snart skola igen, tråkigt, men ändå bättre än att sitta hemma helt själv. Det är en lång skoldag idag, och efter det så ska jag mocka och rida, så vi får se hur uppdateringen idag blir. Jag försöker fixa till den så gott det går, kanske med en riddagbok? Mamma kanske kan ta kort när jag rider, då får ni ju bilder också ;)
Jag uppdaterar nog senare ikväll, efter stallet och innan jag ska lägga mig.
Det är mycket roligare att uppdatera med en ny blogdesign =)

Vattendroppar #1






Ph: me

Tre av bilderna från idag, inte de bästa, jag vet, dålig skärpa och så, men men... Man kan inte vara på topp varje dag!
Iallafall så har jag precis kommit från duschen, och nu ska jag snart gå med hunden tror jag..
Imorgon är det skola igen slutar sent, och efter det ska jag rida, vara i stallet, städa kaninburen och så, så det blir nog inte så mycket uppdatering då, uppdaterar kanske imorgon kväll eller imorgonbitti innan skolan.

NY DESIGN

Kände att det var dags för en liten förändring, så gjorde om den lite lätt.. Haha, tog ett tag, men jag blev nöjd. Nu ska jag kolla ut om det regnar, annars ska jag ta kort, och städa kaninburarna, och sen gå ner till stallet och hämta hö, som jag gjömde.. Kanske tar med mig kameran då också och tar kort, vem vet?

Regn...

Ja, jag skulle gå ut, men när jag hade satt på mig jackan och kollade ut genom fönstret så regnade det ute :(
Men jag ska "bevaka" regnet och sedan gå ut och ta kort på regndropparna. Men så länge ska jag fixa en liten överaskning, efterom att ni inte fått något nytt på ett tag nu =D

Leeeeka!

Nu springer jag ut och leker med kameran, så ni får bilder när jag kommer in igen.
Får se vad det blir för nåt som hamnar på bild, växter, blommor.. En hund kanske ;)

;)



Haha, så här går det när jag har tråkigt ;) De färgglada prickarna är faktiskt blommor för er som inte listat ut det än x'D

Heeeeeeelg ;D


Ph: Jag På  Bild: Fyrerkerier i bokeh, högt ISO märke jag nu ;O

Nu är det helg.. Skönt! Idag i skolan hade vi elevens val, men innan det så hade vi en jättelång rast, och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, så jag satte mig och kollade på när Eddie, Alex, Adde och Rickard (några i min klass) när dom spelade pingis, men där jag satt skulle jag inte ha suttit, Eddie sköt massa bollar på mig, och Alex träffade mig också en gång ;) Men det gör inget...
Idag ska jag rida, men nu måste jag gå härifrån, för nu ska mamma ha datorn, hejdå =D

Och plötsligt...


Ph: Me

...kom blogglusten tillbx
Det har hänt något konstigt med mig. Jag gillar skolan. Det måste vara något fel på mig, så måste det vara. Jag vet inte varför, kanske är ... som gör det, eller så gillar jag helt enkelt nya skolan.
Idag har vi iallafall haft några lektioner som jag inte orkar skriva, och imorgon har vi idrott, och elevens val, och förhoppningsvis har jag hemkunskap då. Eller ja, jag ska ha det.
Kameran har bara stått på skrivbordet ett tag nu, funderar på om jag ska leka lite med den, men det bara regnar ju ute, inte kul. Ska kanske rida sen iallafall. Nu sitter jag och lyssnar på musik om det är någon som undrar.
Hade bra, kanske uppdaterar mer senare!

Haha x'D


Dom häsr skorna är fett roliga att gå i ;) När jag och Gina var i och kollade på skor så testade jag dom här och Gina ett par andra, i samma märke, det var kul ;D

Ja, jag lever...

... jag orkar bara inte blogga, så då gör jag det inte. Eller jag orkar, men jag vill inte. Det händer så mycket i skolan, jag vill förklara, men jag orkar verkligen inte, och jag vill inte att alla ska veta det heller ;)

7A

Måste säga att jag faktiskt gillar min nya klass.. Haha, det är en grej som är lite kul, men jag orkar inte förklara...
På onsdag ska vi ha en aktivitetsdag i en park, och då är vi uppdelade i grupper, hon skulle dela upp oss, med folk som vi inte könde sedan förut. Då hamnade jag med en som heter Eddie, och det är Ginas tvillingbror, alltså min bästis tvillingbror. Och då sa läraren; Ingen av er känner varann va? Och då sa jag, Jo, jag känner han *Pekar på Eddie*. Haha, lite kul sådär, för vi har känt varandra sen dagis x'D Det finns också en --- -----...
Men ingen tycker säkert det där med Eddie är kul, men min humor vetni, inte den bästa ^-^
Jag har ridit idag också, red ut med Bea. Vi mötte Emil och Hampus också, och Emil sa "Dra upp han på bakhjulet" Och då sa Hampus "Nee, bakbenen!" x'D Och då sa jag "Neee, jag vill inte just nu" ;)
Aja.. Hejdå! ♥

Hejhej ^^


Foto: Jag

 

Eclipse var riktigt bra. Verkligen. Det är nog den och ettan som är dom bästa av dom =) Jag vill inte skriva vad som händer, men jag kan knappt vänta tills den kommer ut på dvd, ska nog boka den ;) Jag längtar också tills fyran kommer ut, fast den ska ju delas upp i två delar =O

Idag har jag ridit ut på killen min. Han var jätteduktig, också i galopperna. Jag gjorde en avsaktning från galopp till trav, och gjorde sedan en fattining igen, det fixade han suveränt. Imorgon har jag 50 minuters rast direkt efter första lektionen, och jag har inte en aning om vad jag ska göra då ;O

Sedan slutar jag 5 i 4 också, och då ska jag ner och mocka och rida efter skolan, hoppas jag inte får några läxor då, då får jag göra det när jag kommer hem från stallet. Idag ska jag iallafall ut och leta reda på nåt kryp, och så plockar jag blommor imorgon istället, direkt på morgonen.

Hare bra ♥

The Best Of 2010 (So Far)



Kollade på några bilder och slängde in de lite såhär, några av de bilder jag är som mest nöjd över, så här länge.
De är klickbara, så alla måste klicka!!!
Nej nu ska jag fortsätta mitt konstnärliga arbete med att måla på min fina loggbok, ska bli ett fiiiiinte omslag, med massa kladd på =D

Dagens planer


- Få pengar av papppa till bion
- Kolla när jag Johannes ska flyga riktigt flygplan
- Mocka, kanske rida
- Ta in hästana
- Bio

VARNING FÖR BILDLÖST INLÄGG!!

Jag överlevde även andra skoldagen :O
Idag hade vi först idrott, och jag gick dit med Emil eftersom att jag inte känner nån annan tjej i klassen ;O Känns lite wierd att alltid gå med han, haha! Vi gick igenom lite regler innan vi spelade innebandy, men målen räknades inte, så vettefan om vi vann eller inte ;)

Sedan var det Matte, och då fick några matteböcker som stinker, man kan knappt andas över dom! Haha ;) Sen började vi jobba, och då skulle Axel och Emil typ jämt kolla hur dom skulle skriva, och Axel typ kollade vad jag hade skrivit hela tiden ;P

Sedan hade vi NO, vi hade bara 5 minuters rast mellan, och då satt jag jag med två andra tjejer, som jag inte känner x') Vi fick också en läxa tills på måndag, att ta med en växt och ett djur. Så ska plocka en blomma och leta insekter nån dag, haha!

På lunchen satt Gina med sina andra kompisar, kul att hon har hittat fler! Så då satt jag med Emil och Axel, igen, haha!

 

Efter skolan så pkte jag och mamma till Avesta och shoppade, vill ni se bilder på det jag köpte??

Aja, hade bra!

Hejdå ♥

Premisar

Jag har tappat 2 prenumeranter =( Vilka är det? Om ni har slutat för att ni inte gillar bloggen, skulle ni vilja komma med förslag på va djag kan förbättra?

Första skoldagen



Nu är första skoldagen över också då..
Kan väl säga att jag har en helt okej klass ändå, finns nog dom som har värre, bara det att jag är den enda tjejen i min klass som inte känner nån av dom andra tjejerna, så jag är väl lite utanför så, haha!

Idag gjorde vi inget specielt, bara fick en massa information och så, och gick runt lite på skolan, på rasterna var jag med Gina.
Mamma skulle komma med ett hänglås till mitt skåp, för vi hade ingen hemma, och då skulle vi ju få upp förpackningen också, och det var ju en liten annan sak då, haha! Vi lyckades inte, och vi hade sönder två pennor (!) i våra försök att få upp den, men det var mammas bläckpennor som låg i hennes bil, så de gjorde inget. Tillslut hittade mamma en fickkniv i bilen så vi fick upp det till slut, haha!
Sedan slutade jag klockan två, och kom inte hem förän 16.15, för att dom riktiga busstiderna börjar gälla på måndag, så jag fick vänta i nästan två timmar innan bussen kom överhuvudtaget, och det är samma sak imorgon också. Men då hämtar mamma mig, så åker vi och shoppar på en gång (Y)
Men.. Nu vet jag inte vad jag ska göra, och jag vet att texten blev rörig, haha!

Imorgon = skola

Outfit
Svarta Team Sportia mjukisar

Vit oversize tshirt

Strumpor

Vita tygskor, har dom tills på måndag, då har jag ett par svarta sneakers SNYGGA!!!!

Hår

Utsläppt, sidbena

 

Annat
Parfym som luktar bäääääääst

It´s rainyman..



...hallelujah it´s rainyman!
Okej, lite  mindre halelujah men det regnar i allafall ;D

Jag måste bara säga att ingen har en sån humor som jag och Gina har! Igår satt vi på msn med webcam och höll på med fingret framför webkameran och asgarva, haha!

Idag ska jag på träningen med Nisse, lite mindre kul nu när det regnar, men jag har ridit lektion i spöregn förut, so i dont care. Och imorgon börjar skolan.. Suck, det var det sommarlovet, fan va fort allting gick! Jag ska börja ny skola men är inte ens nervös, inte ett dugg!
På lördag ska jag kolla på Eclipse också =D
Old pic

HAHA! x'D

Klicka för att få den störra, haha!

Jag sökte på eclipse och då stog det "The föreställning borlänge" och jag ba wtf?

Ridningen igår


Foto: Jag     På Bilden: Nisse som skriker HALLÅ!!

Ridningen igår gick inge vidare, han var sur och så fort jag la till sköänkeln piskade han med svansen och var allmänt irriterad, och låtsades fjanta och vara rädd för allting, surhest.
Han passade iallafall jättebra i paden och var hur gullig som helst =') Idag ska jag rida, och se om han går bättre idag än igår, han hade väl en dålig dag helt enkelt. Jag kör nog lite med upphöjdatravbomar då.
Imorgon är det Sussiträning, ska bli kul =D

Hallå på er ;D


Bild tagen för inte så länge sen, jag gillar himlen, men färgerna blev nerdragna när jag laddade upp den...

Idag har jag varit i en hästsportaffär och köpt en fårskinnspad för att fördela trycket på hans rygg, då sadeln trycker lite fram, hoppas det blir bättre, annars blir det en ny sadel, vilket faktiskt inte skulle vara helt fel om jag tänker efter, haha! Vi köpte även en delta.
Senare idag ska jag rida lite, och testa den nya paden =D Mamma ska nog vara som en liten hjälpreda och få se om vi försöker få honom i galopp, man kan ju alltid testa. ¨

Mina favoritlåtar just nu ;D



Robert Pattinsson - Let me sign (Jag hörde den ju i filmen, och jag verklign älskar den <3)
Taio Cruz - I can be
Adam Lambert - Wataya want from me
Adam Lambert - For yout entertainment¨
Justin Bieber - Overboard
Justin Bieber - Never say Never

Jag har många fler, men kommer inte på några nu, haha!

Hejhej =)

Idag har jag ju som sagt varit vid mormor, och han var jätteduktig, bara pigg som satan! Men mamma sa att hennes hästar hade varit rädda vid ett ställe där, ett typ skjul dä det står en massa maskiner och vagnar, men han tittade inte ens in där, han var helt cool.
Vi red in i skogen och det är väldigt fina stigar där, helt mjuka och underbara att galoppera på, jag lovar! Det är som en dröm för hästälskare, haha! Han fattade galoppen jättefint och ville inte stanna, haha!
En gång hade jag tänkt trava, men det tycket ju inte han, så man kan säga att det inte blev så, han bara drog iväg i galopp, och jag ba jippie x'D

En härlig grej jag gjorde var att när han galopperade när till älven så släppte jag tyglarna och hade armarna rakt ut, och bebis var såå duktig =')
Sen skrittade jag, men då kom koossorna, i full galopp ;O Så då travade jag bort från hagarna, men han brydde sig inte.
När vi kom upp till mormor igen så tvärstannade han och fånstirrade på kossorna, haha! Och så fnyste han jättehögt men sen brydde han sig intge mer efter det =)

Mormor imorgon =D

Imorgon ska jag med häst och allt till Mormor, ska utforska lite nya vägar. Vägarna där är helt underbara, liksom mjuka och allt, me love! Och då ska mamma filma, så då får ni film också :D

Fredag den 13:e =)

Det är fredag den 13:e idag, men jag tycker inte det är min otursdag idag, eller jo.. Kanske ;)
Men iallafall så har jag mest haft tur idag, Nisse kom med i tidningen idag, som en kanidat till Årets Dalahäst så vill ni vara så snälla och rösta? Han är nummer fyra ;D
Och så kom Nisses förra ägare idag och allting, haha! Lika jobbiga som alltid x'P
Jag elskar min hest =) <3

Besatt!!!! <33

Jag är verkligen besatt av Twilight :'O Hur ska jag klara mig?? LÄNGTAR tills nästa lördag, då ska jag kolla på Eclipse =D ♥

Träningen igår =D <3

Träningen igår gick riktigt bra!

När vi kom fram så sadlade vi honom och så började jag rida fram honom innan Victoria skulle komma, han var fin och så, men sen började det spöregna, så vi fick gå in i stallet tills det hade regnat över =)
Sedan körde träningen igång, och först så skulle jag styra in honom på stora mittvolten, och han är ju så seg för skänklarna på nåt sätt, så det är ju lite svårt att få ut honom i hörnen, men till slut så funkade det någorlunda. Han har ju börjat gå i form nu också, men då blir han så seeeg och vill knappt börja trava eller nåt, knäpphest.
När vi hade upprepat det här några gånger var det dags att testa lite galoppfattningar, vilket han har väldigt svårt för.
Victoria ställde en stol i ett hörn, då skulle jag rida förbi den, sedan precis i svängen göra en väldigt övertydlig galoppskänkel, och hon petade till honom med en pisk på det yttre bakbenet. Det blev ungefär ett steg varje gång, men sedan i vänster varv fick han till många galoppsprång oh då fick han massor av beröm! Sedan gjorde vi igen, då blev det bockningar, haha! ;'D
Han var iallafall jätteduktig =)

Haha!

Det blev absolut ingne skrittur, han var så pigg, så jag tänkte galoppera lite, och han tog galoppen jättesnabbt, han var jätteduktig, det var ju bortåt också! Ingen häst som var ivägen där fram heller, så han bara drog iväg i fullfart, och jag bara skratta typ, jag som var rädd förut! Han var jättepigg och tog värsta farten, han bara drog på =') Han var så glad!Men han var lite svår att få stopp på, men jag galopperade igen, och då var han lika svår att få stopp på, haha! Men han var snäll ändå =) Sen gjorde jag lite öppna och skänkelvikning längs vägen, och han var jätteduktig. Det var också ett ganska så öppet ställe, och där gjorde jag lite volter och ställde honom, och han fixade även höger jättefint =)
Förlåt för rörig text, men jag var tvungen x'D

Skrittur =)

Det blev ingen tur igår, så tar den idag också. När vi har ridit på asfalt en bit kommer en mjukare, så kanske blir en liten galopp ändå =) Min snälla mamma kanske kan filma också ;D

Bra kompis? ;S

Jag måste bara börja med att säga att hon sa att vi va bästa vänner både före och efter att det här hade hänt...

Alltså vi hade vart typ varje dag väldigt länge, sen blir jag sjuk några gånger, och då går hon över till Matilda Lina och Emmy, men det är ju inte deras fel. På alla grupparbeten skulle dom vara tillsammans och allt, och så fick jag jobba med en tjej jag hatar, vekrligen. Sen så var det för henne dom fyra, men för dom var det vi fem, med mig också alltså.
När vi skulle åka till Idre, så sa hon såhär: Jag hoppas det blir jag, Lina, Matilda och Emmy, för du får ju inte plats..
Hon lämnade mig utanför hela tiden, när jag frågade varför sa hon att hon gillade att lämna nån utanför, att det var kul?!
Så då skulle jag få åka själv, och liksom, är man bästa vän med en som säger så, nej verkligen inte.
Jag måste säga att jag är trött på sånt här nu, jag har jävligt svårt att hitta nya vänner, och nu ska jag gå i en klass där jag känner tre stycken, och ingen är en tjej...

Vet ni?

Jag längtar till November, faktiskt! Nu när sommaren är slut typ så längtar jag tills i November, och det gör nog Gina också, hon sa de typ varje dag när vi va förut x'D
Gissa vad som är då... <3

Gissa vad jag har gjort idag ;P



Idag har jag varit riktigt duktig. RIKTIGT DUKTIG alltså! Jag har hjälpt mamma att städa, som tack för att jag fick Twilightfilmen om för att fjäska till mig ett objektiv, moahaha! Men det hjälper nog inte, haha!
Jag har iallafall torkat dörrposter, köksskåp, diskmaskinen, kylskåpet och lådor, medan jag lyssnat på Adam Lamber såklart (Y).
Snart ska jag städa igen och då ska jag torka av ett skåp och en lampa tror jag =)
Bild från i våras, visst är han söt? FÄrgerna blev dock väääldigt dåliga när jag laddade upp D=

...

Nu har jag nyss kommit hem från stallet, red honom lite och försökte få honom loss i sidorna, men i höger varv funkade det väl sådär, han är väldigt svår där, men till slut fick jag honom fin och ställd även i den sidan, genom serpentiner och massa slit. Jag satt ju också ner, vilket gjorde det lite jobbigare allting ;D (travade alla övningar alltså). Han blev väldigt trött på mig tillslut, men duktig var han allt.
Sedan skrittade jag honom en vända, och han brukar vara väldigt spänd när man rider ut själv, men inte den här gången. Jag gick en väg han aldrig har gått förut, men inte var han feg heller, han bara gick på. Sedan blev vi omkörda av två väldigt stora traktorer, men han brydde sig inte, den andra visslade väldigt mycket också, men han tittade inte ens på dom, då är jordhögen mycket läksigare om han får säga vad han tycker x'D


Mig och Nisse i våras, snälla, klaga inte på stilen, vi har blivit mycket bättre än sådär ;D

Bio

Jag måste bara säga att det får väl bli jag och mamma som går på Bio den 20:e Augusti ^^
Ska nog förboka platser ;D
Idag ska vi köpa TWilight..
Har inte så mycket att skriva, så det får bli såhär nu, hejdå ;D

Hejhej =D


Gammal bild, Foto: Matilda (länk)

Idag ska jag hoppa, hoppas att det går lite bättre än på bilden här ovan x'D Mamma ska filma, så kanske slänger upp en film här lite senare idag, vad tycks om det? Ska hoppa 50cm skulle jag tro..
Vill ni veta sen hur jag la upp passet? =)
Aja, nu får jag inte sitta vid datorn, men sitter mer i kväll.

Nisse 6/8

Jag började med att skritta fram bebisen på långa tyglar och så, innan jag travade fram, och sedan gjorde lite lösgörande arbete, alltså uppvärmning som jag bara kommer skriva från och med nu.
Jag började sedan arbeta honom på mycket volter, och då blir han på en gång jättefin, ställd och går i form hela tiden. Sedan försökte jag liksom få honom att gå i form även på rakt spår, vilket han tycker är väldigt jobbigt, men även här behöll han formen. Han är en häst som lätt "tappar" om han blir störd av något, men han gick fint här ändå. Han behöll även formen när jag ställde om, vilket han inte brukar göra. Duktig hest ♥
Sedan försökte jag trava honom, men fär tappar han på en gång och blir hård i munnen, försökte flera gånger utan att det lyckades särskilt bra, får försöka mer än annan gång.

Öva på: Att få mer längd och shwung i steget, inte så kort, och mer jobb i bakkärran.

Älskar dig duktiga pownieh

Orsa Björnpark

Igår var vi till Orsa björpark, därav den dåliga uppdateringen.
Man får inte lägga upp bilder, så jag gör väl inte det, men jag tog kort, dock blev det så långt ifrån, så fick inga jästtebra, jag vill ha zoomobjektiv ;(.
Nu måste jag dra, berättar mer en annan gång om hur det var, nu ska jag till en morfar som fyller 80 år.

Grattis i efterskott Gina som fyllde i förrgår <3 Tonåring där ;D

Ny väska m.m


Rätt så gammal bild Canon EOS 450D - 18-55mm

Idag har jag fått en ny väska, ska nog ta lite kort på den så får ni se, jag tycker den är snygg =)
Har också fått FRIDA idag, med en volymmascara, och du Gina, det var Justin Bieber som affisch. Du kan få den om du vill om du kommer hit nån gång =)
Idag ska vi åka bil igen, och då ska kameran med, jag får inte glömma den som sist xP De ska få stanna hela tiden när jag ska ta kort på landskap, ett fint hus och solnedgången.
Imorgon ska vi åka till Orsa Björnpark, och då ska jag ta kort på alla saker där. Men först ska jag ladda mobilen och kameran, så jag kan lyssna på musik hela vägen upp, det är ju en bit.
Aja, hejdå iallafall!

Varför?


Älskar er <3

Varför kan inte allt vara som förut? Vad hände med allt vi skulle göra i sommar? 
Rida barbacka på Nisse, bada i kuppen, rida två på Nisse, vad hände med det? 
Lina, Matilda och Josefin, föralltid ♥ 

Liten Nisse ='D


Nisse 14 dagar gammal, första gången i hagen


Nisse 2 månader


Nisse 9 månader

Visst är min häst gullig som liten? ;D Jag älskar han på dom här bilderna, jag har tagit på andra bilder, om ni fattar, så dom är inte så bra, men dom duger väl ;D
Vill ni se bilder på hans mamma och pappa också? =)

Sko ponnin idag =)


Cosmos, Canon EOS 450D - 18-55mm

Idag ska ponnin skos, ska åka ner till stallet nu typ =)
På torsdag ska vi åka till Orsa Björnpark, och där ska jag ta kort, men hoppas att jag kan zooma så långt så att stängslet kommer ur fokus, annars blir det inte fint..
Aja, ses då ;D

Här ska det vara en rubrik


Suddig bild, jag vet men jag bjuder ändå x'P

Idag har vi kört hem hö, och sen skulle jag hoppa upp på balarna, och då hände en sak, haha! Ingen får veta nåt ;D Imorgon kommer hovis, för Nisse har ju tappat en baksko.. Och han har blivit så gullig, för att när jag är hos han i hagen, då ska han "klia" mig på ryggen, men det gillar inte jag så mycket då, haha!
Ses väl sen då :D

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus