Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Nya fotobloggen :D

För er som var mer intresserade av fotodelen kan jag nu meddela att den nya fotobloggen heter josefintimmes.blogg.se (namnet är en länk) Där är designen och allt fixad, och det kommmer ut ett par inlägg under kvällen :D
Den nya hästbloggen kommer heta trongutten.blogg.se men där är ingen design fixad, men det kommer imorgon ;)

Hej

Jag har bestämt för att börja om helt från början, med två nya bloggar. Namnen är bestämda, men skriver ut dom här först när designerna och allt är fixat :)
Ska börja på designerna idag ;)

Lite småfunderingar..

Det är svårt. Jag har upptäckt att det är svårt att driva både en häst och fotoblogg i samma blogg, det går helt enkelt inte. Det blir alldeles för komplicerat, eftersom att jag inte vet vad läsaren som är här vill läsa om, min häst eller mina fotografier. Så jag har helt enkelt tagit ett beslut. Jag kommer skaffa en till blogg, men jag vill veta, ska detta vara min häst eller fotoblogg? Jag behöver verkligen få veta det, nu. Eller ska jag skaffa två helt nya bloggar, som har mer passande namn? HJÄLP MIG NU!

Hejj :D

Försöker utan framgång komma på hur man fixar egen vattenstämpel utifrån en bild på sin autograf, som jag gjorde förut.. När jag har kommit på det, förhoppningsvis idag, så kommer massor av bilder :D

Upptagen


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Jag får verkligen ursäkta den dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp med Gina här, så har inte tänkt på att blogga något faktiskt :) Men det får vi ta igen nu, när jag har massor av bilder att bjuda på! Fotograferingen med Matilda blev verkligen awesome, så bilder från den kommer ni få se ett tag här framöver.
Igår tog vi också bilder på Douglas som blev helt underbara, älskar verkligen den hunden skulle man kunna säga ;D Nu ska jag sätta mig och redigera en massa bilder och sedan ska jag fixa en vattenstämpel.

Rubrik


Canon EOS 450D, Canon EF-S 18-55mm IS, Closeup +10

Nu är Gina här, så uppdateringen kommer bli lite dålig, hann inte göra några tidsinställda heller, för hon bara dök upp och tvingade sig in i huset. Så nu får hon väl vara här då.
Nu ska vi och bygga hage, hej sålänge!

Uppe med tuppen

Jag gick upp runt sju imorse för att åka ner till hästen och släppa ut han i hagen, kul.. Sen kunde jag inte sova mer så jag åt frukost och satte mig sedan här.
Kommer mer och rolig uppdatering under dagen :)

Halt häst..



Idag tog jag som vanligt in honom ur hagen och skulle rida. Kände igenom honom som vanligt också, och kände ingenting.. När jag skrittade honom kändes ingenting av någon hälta, men jag började trava honom så ville han inte trava och travade hur orent som helst, så bara att hoppa av och kolla efter stenar och så i hovarna, ingenting. När jag sedan började leda runt han så såg jag att han var halt på vänster fram, så det var ju bara att gå upp till stallet då.. Troligtvis är det bara en sträckning från något bus i hagen, men han får ju stå i några dagar så får vi se. Han får iaf stå inne inatt så han får vila lite :)

Sa ju att uppdateringen skulle äga idag, och hade förbrett massa tidsinställda, men nu loggade jag in och dom vara bara borta ;O

En natt i stallet

Tänkte att ni kanske ville veta vad jag hade för mig igår, och jag gjorde typ ingenting förän jag åkte hem till Emmy vid sju för hon fyllde år :D Var där och sen så sov vi över i stallet, i Mels box. Hästarna är ganska högljudda på natten, eller iaf Cosmos som smällde i väggen och höll på.. Haha!
Nu ska jag berätta en sak som ni kanske inte är så intresserade av, men där i stallet så var alla tre inne på mobilen, och då hittade jag en superbra app där man kan ladda ner låtar, superbra är den, och gratis äre  :D
Idag kommer uppdateringen här äga, det lovar jag er ;)

An eye of a horse


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Idag kommer det inte bli så jättesuperuppdatering, för nu ska snart hästen skos, och sedan ska vi iväg på sommarfest, men kommer kanske att slänga upp ett inlägg sen när jag kommer hem :D

Jag älskar dig


Det är omöjligt att beskriva vad jag känner när jag ser den här bilden. Den är inget speciellt för någon annan, ingen aning tänker något specielt när de får se den här bilden, för den är inte perfekt på nåt fotografiskt sett. Men det är så han ser ut varje dag när jag kommer och ska hämta han i hagen. Det är så jag oftast ser min bästa vän. Det finaste som finns. Finns bara några ord att skriva. Jag älskar dig mer än allt på denna jord.

Danza Kuduro..


Old pic

Är ledsen för den dåliga uppdateringen idag, men jag har haft annat för mig idag. Legat ute och sovit i solstolen var nog det allra viktigaste av de sakerna. Men nu på kvällen har jag varit iväg och fotat lite modellflygning faktiskt, så helt sysslolös har jag ju inte varit!

Hur jag redigerade kobilden



Nu vet ni det :D Om intresset finns så ska jag göra fler sånna här videor. Ignorera min röst som är lite konstig, men det blir ju lite annorlunda när man sitter och pratar med sig själv liksom XD

En till Matildabild


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Vet inte hur vädret är hos er, men hos mig skiner solen för fullt och jag sitter ute i skuggan och redigerar lite bilder. Nu har jag äntligen fått inspelningsprogrammet att funka, men spelar in det senare ikväll för det kommer nog att se lite konstigt ut om jag sitter här ute och pratar för mig själv om vad jag gör i Photoshop.. Haha xd
Men tänkte iallafall ta och berätta att jag använder Photoshop CS5 om ni undrar vad jag använder för program under inspelningen.
Nu hörs vi senare, jag ska fortsätta med det jag håller på med ;)

Blir så sur

Jag skulle ju spela in ett redigeringstips igår, men Camstudio vägrade ju funka. Sedan testade jag idag, då funkade det i ca. två sekunder. Jag blir så sur på sånt här!

En mammas (kossas) kärlek


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250m IS

Jag har kommit in i en såndär period där jag älskar svartvita bilder, så ni komme rnåg få se en del sånna, men ska även lägga in färg såklart ;)

Kossa Mu


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Nu ni, tänker jag ta och spela in hur jag redigerade den här bilden, om jag får allt att funka vill säga ;)

...


Canon EOS 450D, Canon EF-S 18-55mm IS, CloseUp +10

Nu blir det ju tyvär så att uppdateringen kommer såhär på kvällen, p.g.a att det är så fint på dagen och man har fullt upp med annat. Men det är sånt ni får ta. Jag ska fixa ett par tidsinställda tills imorgon så att det inte blir helt tomt iallafall, och så kommer det nog upp ett till inlägg ikväll också :D

Kattbilden i stort :)


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Det var en som sa att hon tyckte jag skulle lägga upp den här bilden i ett eget inlägg, så då får jag väl göra det då ;) Det är lite av en favorit, men upptäckte den inte förän jag skulle göra Då, Nu grejjen :)

Boktips - Genom dina ögon



Jorden har invaderats av själarna, en ras som tar över människornas sinnen och kontrollerar dom helt för att få jorden ren och fri från våld och död. Melanie Stryders kropp ges till Vandraren, men Melanie ger sig inte, utan kämpar hela tiden imot Vandraren och visar bilder på Jared, mannen hon älskar, och Jamie, sin bror, som lyckats hålla sig gömda. Snart älskar Vandraren de två nästan lika mycket som Melanie och tillsammans ger de dig ut och letar efter dem.

Den här boken rekommenderar jag verkligen, en av de bästa böckerna jag läst. Den kan vara lite trög i början men en bit in i boken är en den så bra som en bok kan bli. Den förbluffar en hela tiden och det man inte trodde skulle hända händer. Om jag skulle betygsätta så skulle den få 5/5, lätt!

Nisse, DÅ och NU


April 2010

Augusti 2011

Om jag får säga det själv så tycker jag att han har utvecklats något enormt, jag menar kolla bara rumpan på han ;O Så mycket har hänt sedan den första bilden togs. Han har börjat bli sjukt fin tycker jag :)

Då, Nu - Djurfotografering






De till vänster är gamla och de till höger är erelativt nya. Om jag får säga vad jag tycker så tycker jag att jag har utvecklats väldigt mycket, och det kommer att bli ännu bättre! Jag ska lägga upp mer såna här bilder, så ni får se mera. Ska även lägga upp en jämförelsebild på mig och Nisse, där skillnaden är enorm!

Fågel

´
Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Just nu sitter jag här med Matilda, men när hon har dragit hem så ska jag blogga mer och med lite intressantare inlägg som jag har planerat :D

Glitter och Solljus


Canon EOS 450D, Canon EF-S 18-55mm IS, Close up +4

Tänkte vara snäll och bjuda på en bild i samma veva som jag berättar att jag nu har skapat en till kategori som heter Videos/Videor, kommer inte ihåg vad jag döpte den till xd
Där kommer jag att lägga upp alla Videos men det kanske ni förstod på namnet, haha..

Göra om

Just nu har jag en del planer på att göra om i mitt rum. En av mina väggar är täckta med garderober. Dom ska bort. Så ska jag köpa en byrå eller en mindre garderob istället att ha kläderna i. Jag ska tapetsera om, vilket innebär att jag ska bort med det beiga och in med en lite mysigare färg, typ lila. Ska tänka lite mer på den saken innan jag bestämmer mig.

Helst vill jag ju ha en ny säng också, med förvaring under den. Då får jag något ställe för alla saker som jag inte vet var jag ska lägga men som jag vet att jag vill ha kvar. Nu vet ni vad jag vill göra med mitt rum.

En Ridbild :)


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Måste säga att det är sjukt kul att statistiken har gått upp, det känns verkligen kul! Då gäller det bara att fortsätta med uppdateringen så att det blir kul att läsa och kolla! Har några idéer på inlägg jag ska göra. Ska också leta runt lite efter folk som vill stå framför kameran, tycker det är sjukt kul att fota porträtt och bilderna blir ju oftast bra. Är ju också kul med lite omväxling här på bloggen.

Nu har jag en fråga till er läsare. Tycker ni att det ska vara mer om hästar i bloggen, mer info om ridpassen och så t.ex?

Groda i Chocktillstånd


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Nu vet ni hur en groda i chocktillstånd ser ut. Denna lilla stackare råkade Emmy kliva på väg hem från stallet. Han överlevde turligt nog, men såg däremot väldigt chockad ut där han satt mitt på gångvägen, den lilla stackaren.

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus