Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Ny Tapet :D


Gaston, en av de tre nya hästarna i stallet.

Jag vet att min uppdatering har varit dålig, men jag har helt enkelt inte velat! Såhär ser min lista över prioriteringar ut nu:

1. Skolan
2. Hästarna
3. Kompisar
4. Familjen
5. Bloggen

Alltså kommer bloggen längst ner, och jag har vart väldig tmycket med kompisar de senaste dagarna, i Lördags va jad med Emil, Martin och Johannes till halv 12, så hade ju ingen lust att skriva nåt då ;P
Jag har faktiskt tapetserat om rummet också :D Gjorde det igår, så ni ska nog få en bild någon dag. Det är iallafall en fototapet, den heter "Tropical Sundown", den är verkligen jättefin :)
Ska försöka slänga in ett till inlägg sen, jag skulle ha bloggat tidigare idag, men jag va med Emil och Martin ^.^

Susiträning och Hästpratare



Idag var det träning för Sussi igen, och han var verkligen jättesnäll och verkligen försökte. Vi jobbade på åttvolten och ställde varvat höger och vänster, inåt och utåt. Inåt i volten är verkligen hans svaga sida, det fungerar inte bra alls. Men det blev bättre, och vi har som mål att han i Mars/April ska kunna trava omkring inåtställd på en volt.
Sedan var det dags för galoppfattningarna, och han är verkligen jätteduktig. Han fattade två höger efter varandra, höger är ju hans svåra sida också, och vilken power det är i han, han bara flyger iväg! Haha, verkligen kul att sitta på honom när han gör så.

Det var också ett medium/djurkommunikatör här idag och pratade med Nisse, hon berättade väldigt intressanta saker som Nisse berättade för henne. Men alla sakerna vill jag inte lägga ut här, men han sa bland annat att han tyckte om mig, han visste att han var tjusig (xD), han gillade inte män och så tyckte han om att bli ryktad/masserad av mig :D Verkligen kul att få höra sånt :')

Skolan :D

När det här inlägget publiceras sitter jag förmodligen i skolan om jag inte är hemma och sjuk :-) Kände mig lite manad att pröva den nya tidsinställningen :)
Det kommer att bli uppdaterad först efter klockan 8 ikväll ungefär, för direkt efter skolan sla jag till stallet och sedan åka bort :-D

Differens in Size



Lite skillnad på storleken.. Någon som håller med mig? När jag ändå är iång så kag jag väl passa på att säga att jag inte längtar tills på Torsdag, verkligen inte, usch. Öppet hus är anledningen till detta, vekrligen hemskt. Jag hatar när föräldrarna ska vara med, kan väl bara hoppas att dom håller sig hos brorsan istället för mig ;-)
Nejdå, men så länge dom står helt tysta vid alla andra föräldrarna så går det väl bra, antar jag, haha!

Motljus



Är det bara jag som längtar tills Eclipse kommer ut på DVD?? Men det är så lång tid kvar ju :-( Den släpps ju inte förän 3:e December D-: I brist på annat att göra så ska jag skriva upp en öiten tidräknare här nere i det här inlägget innan jag återvänder till min bok :) Jag räknar inte med idag!

4 dagar kvar till Höstlovet

34 dagar kvar till Stockholm Horse Show

40 dagar kvar tills Eclipse släpps

61 dagar kvar till Julafton

Vatten #1







Jag kan lova er att bilderna inte är redigerade, på något sätt :) Om ni vill så kan ni få en "Behind the Scen" beskrivning sen, och en bild :-D

Min Största Idol


Kolla på hela

Min största Idol är Dag-Otto. Han är jävligt skilllad, kan inte säga R och får typ alla att börja asgarva hela tiden :D JAG ÄLSKAR DAG-OTTO!

Hejhej...



Jag har verkligen ursäkt för att jag uppdaterar, för orkar inte är verkligen ingen ursäkt, men så är det. Jag har inte tid, jag hinner knappt med läxorna och det jag vill göra + hästen, så hur ska jag kunna blogga också? Men jag ska verkligen försöka, jag lovar.
Menmen, nog om det, ville bara ge er en liten förklaring :-) Har ju inte hänt så mycket på den här veckan. Tror jag inte iallafall, haha! Dåigt minne och jag i samma mening passar verkligen ihop ;-D Nejni, nu ska jag slänga in ett inlägg om min största idol :-D

Bilder från Tävlingen :-D




Foto: Stina Agnér

Jag verkligen gillar bilden längst ner! Jag menar, kolla bara ;O Känns bara som att jag måste korta mina stigläder en aning när det är hoppning, haha! Men då måste jag ha en håltång och göra fler hål :)

Tävlingen

Tävlingen gick jättebra, dock fick han ett stopp på muren, menmen, han har aldrig sett en mur förut, så det gör inget :)

Haha, vafan..

Rådfråga på Facebook

Vad skulle Justin Bieber säga till dig?:
Vill du bli min
Om Justin Bieber hade ditt mobilnummer, vad skulle han skriva?: Vill du gifta dig med mig?
Vilken kändis är kär i dig?: Justin Bieber

Haha, det var första gången jag frågade på alla :O

Autumn



Jag kom precis på ett jättebra namn på den här bilden! Löv som ligger på asfalten *ironi*
Jag kanske ska använda den här bilden i en fototävling i skolan, om jag inte hittar/tar någon bättre bild, men hoppas på att ta en bättre. Men nu måste jag i allafall lägga mig, fast jag ska läsa själv :-)

Hejhej

Jag har absolut ingen blogglust alls, men skriver ändå :) Jag ska faktiskt gå och ladda in de nya bilderna på datan, så ska ni få se ett par skitsnygga bilder om en halvtimme i allafall :D

Taggad Taggad!

På lördag är det hopptävling. PÅ LÖRDAG! Fick reda på det idag, haha! Men iallafall så måste jag hoppträna lite imorgon i sånnafall.. Hoppas det går bra bara :) Det brukar vara aningen läskiga hinder, så tur att min häst inte är så rädd av sig då. Tur att det är på ett bekant stället iallafall :D
Det betyder att jag måste köpa ridbyxor på fredag, eftersom att jag inte har några nu! *panik* Vill ju inte tävla i mjukisbyxor precis, haha!

Jag har föresten massor av bilder efter helgen, som jag inte har hunnit ladda upp på datorn än, men de kommer sen :)

Hejhej :-D



Jusst hemkommen från stallet, så nu sitter jag här och lyssnar på musik och snart kolla på Robinson :)
I stallet red jag Nisse och sedan hjälpte jag andra Lotta att ta in hennes hästar, jag fick ta Minerva, en jättesöt unghäst :) Idag har vi haft matteprov, och jag hoppas att det gick bra ;D
Imorgon följer Gina med mig hem, det ska bli kul. Har även hänt en privat sak, som gör att jag inte kommer blogga så mycket, men jag ska försöka, jag har verkligen mycket att tänka på jusst nu..

Jag är sur nu



Nu hade jag skrivit ett lågnt inlägg, men när jag skulle publicera så loggades jag ut, och det var inte kvar :(
Och med inlägget försvann min blogglust för tillfället ;( Så jag fixar ett riktigt inlägg imorgon, men jag bjuder på en ny bild iallafall :-D

Skaka Mattor = Ont i ansiktet :O



Nu sitter jag här och lyssnar på den här underbara låten. Jag har nyss skakat mattor utomhus, och hö IQ som jag har (eller inte) så skakade jag i motvind, och då kom allt grus tillbaka på mig :( Det var inte kul! Menmen, sånt är livet ;) Funderar på att redigera lite bilder från Idre och lägga in. Ett ställe jag saknar också, btw. Men nu ska jag redigera lite, så ses vi sen :)

Godmorgon :)

Jag har bildbrist just nu, så ni får nta bilder idag eller imorgon :) Jag ska rida idag med det nya tränset, så ni får se bilder då :) Hoppas han passar i tränset, för jag gillar det. Nä, nu ska jag äta frukost och sen ska jag försöka läsa ut en riktigt bra bok, hejdå!

No Prov

Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga de senaste dagarna. Har NO prov idag, och har haft lite läxor, hade Sussiträning i förrgår, åkte till en hästbutik dagen innanen, och igår läste jag och var i stallet efter skolan. Har så kul typ i skolan, verkligen!
Idag slutar jag tre, för jag har hemkunskap, och sen så ska jag och shoppa, eller kolla på när andra shoppar, men ändå. Ska försöka uppdatera efter det, jag lovar :) Men nu ska jag typ gå, hejdå pluppisar :)

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus