Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Marley & Jag



Marley Och Jag är en bok som har gett väldigt starkt intryck, och som har satt sig i hjärtat. Jag har aldrig gråtit till en bok. Aldrig. Sen läste jag Marley och Jag, och slutet har fått mig att gråta flera gånger, varje gång jag läser boken. En väldigt bra bok som slår filmen med hästlängder, även fast den också är värd att se.

Boken är en självbiografi, alltså har den hänt i verkligheten. Den handlar om hunden Marley, som av många beskrivs som världens värsta hund. Han förstör för många och är mest bara ivägen. Men han älskar sin familj, och de älskar han mest av allt. Slutet är väldigt sogligt, och gråter som sagt varje gång jag läser den.
En bok som är väldigt läsvärd!

UNDER UPPBYGGNAD

Bloggen är nu under Uppbyggnad, har än så länge fått upp headern och fixat lite färger, men ska fixa bakgrunden och lite mer imorgon :)

Hehe


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Nu äre såhär att jag har kommit på en superidé till en ny design! Satt och skissade på en på NO:n idag, nolifer som jag är! Ska nog börja lite på den nu tror jag. Jag måste också skriva ett boktips sen, på en bok som ala verkligen måste läsa, jag lovar er!

Rubrikjävel


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Tycker Bamse är lite söt jag ;) Idag har jag inte gjort så mycket, har ridit på Nisse och välstädat mitt rum, så nu är det riktigt fint tycker jag :D
Resten av dagen ska jag inte göra så mycket, kolla på Ponnyakuten och duscha är nog mina framtidsplaner idag ;D

Haha x3

Tänkte vara lite snäll och bjuda på ett bildlöst inlägg ;) Jag hade nyss sönder datastolen som står framför mammas dator, lutade mig lite bakåt, en skruv flög ut och hela ryggstödet bröjade luta åt höger. Men jag tror inte hon blir sur, Johannes har varit nära på att förstöra den länge.
Jag måste säga att jag vill baka! Jag vill baka cupcakes, har faktiskt aldrig bakat det :D Jag vill baka kladdkaka också, men jag blir så tjock, så tänker nog inte göra det :P
Väldigt intressant inlägg måste jag säga, men jag bloggar mer senare :)

Bu för skolan


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Nu kan jag nästan lova att jag springer runt på Idrotten och gör något helt boring. (Hoppas förstås på det motsatta). Detta inlägg är ett tidsinställt för alla blondiner som undrar hur f*n jag kan blogga och springa runt på idrotten samtidigt..?

Min väldigt intressanta dag.


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS    
Tycker våran fröautomat är väldigt gullig, tyvär verkar inte fåglarna tycka detsamma.

Tänkte ta och vara snäll och berätta vad jag har gjort idag, på Alla ♥ dag och allt. Kan ju då säga att det faktiskt inte finns så mycket att berätta om det, det är bara som vilken dag som helst. Och nu när jag har redigerat klart ett antal bilder så kommer jag på att jag har prov imorgon i SO och engelskaprov på torsdag.. Kan ju passa på att för intresseklubbens skull säga att jag inte har pluggat ett skit tilll engelskan, men får väl passa på att göra det nu! Kom också på att jag glömde bort ett program som jag skulle ha kollat på för 40 minuter sedan.. Menmen, det går faktiskt imorgon också!
Go o Gla, Kexchokla ♥

Fail x)


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Haha, kände mig tvungen att lägga ut den här bilden, så jävla bra, haha! Douglas kan liksom bli lite för på ibland, så då ryter Bamse ifrån, och lyckades fånga det på film den här gången ;)


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Av någon anledning blir bilderna i kass kvalité när ja laddar upp dom här, men det får ni leva med!
Igår sov jag över hos Gina, därför har jag inte uppdatereat något. Vi kollade på en asbra film igår, Babysitter Wanted var namnet på den, en väldigt bra skräckis, som jag rekomenderar om man inte mår illa av mycket blod ;)
Idag gick jag ut och gick med en överladdad häst, han småstegrade, sparkade nästan åt en hund (?) och massa såna saker, får bli lite longering imorgon, så han får ladda av sig det värsta, och så kan jag rida ett lite hårdare ridpass på fredag hade jag tänkt :)
Imorgon är det slalomdag i skolan -.- Inte för att jag ska åka slalom, jag ska faktiskt gå och leka sportfotograf med en viss Gina Bäck :D Kuligt som fan, fast ne. Ett plus är väl att man bor 5 minuter ifrån backen, så får ju en aning sovmorgon iaf! *happyface*

Slö helg med full fart


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Den här helgen har inte ägnats till något speciellt, men fick ingen sovmorgon någon av dagarna eftersom att vi hade hästarna den här helgen, så var tvungen att följa med ner och ta ut dom. Och egentligen så skulle jag ju få en sovmorgon på torsdag också, men nu har ju mamma bytt dag, så då måste jag ut med hästarna igen :(
Idag har Bamse fått busa lite med Douglas, och kameran följde ju med, så det blev några bilder också. Vi har också åkt på en slädtur med Nisse :)

Jag har även kollat på två filmer den här helgen, Top Gun och Världarnas Krig. Johannes köpte dom två filmerna, han ville ha Top Gun och då fanns det typ en samling med dom två i en, är nog för att Tom Cruise är med i båda. Gillar båda filmerna starkt iallafall, specielt Världarnas Krig. Top Gun handlar om stridsflygplan (som btw är jävligt coola) och det var väl därför Johannes köpte den, han är typ beroeende av flygplan :p Men rekomenderar de filmerna starkt.
Fick bli ett lite "onödigt vetande" inlägg idag :D

Vill Ha ♥


Alla smyckena kommer från cocoo.se

Synd att jag inte har hur mycket pengar som helst, annars skulle jag ju redan ha alla de här smyckena :-D

Horse eye


Foto, Redigering: Jag
Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Jag gillar att ta kort på hästögon. Kanske är för att det är ganska svårt att ta kort på ögon.. Speciellt när det är hästar som sällan står stilla. Ögat här uppe tillhör Mistral, en jättesöt unghäst på 4 år :)
Idag har jag vart hemma från skolan, var helt slut imorse och orkade knappt ur sängen + att jag hade ont i huvudet som inte är så värst kul.. Så jag har tillbringat största delen av dagen i soffan och läst i Utvald, tredje boken i serien House of Night som jag har börjat läsa på nå. Nästan lika bra som Twilight-serien, och det säger inte lite ;)

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna.
Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst eller
att alltid lyckas.
Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av det
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast.
Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus