Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Skoljogg...

Idag är det skoljogg. Ingen stor favorit, men jag får väl gå/jogga några varv då ;) Jag ska inte åka förräns klockan halv nio, så jag fick en liten sovmorgon idag, men nu ska jag nog ta en macka, och sen läsa lite till (Y) Haha, jag gillar att läsa, som ni kanske har märkt. Jag ska ju idag åka och shoppa hästsaker :D Kan visa lite bilder på det sen :)

Plugga, plugga och plugga lite till


Ph: Jag På Bild: Emmys urgulliga hund Peppe, en jättesöt och snäll hund :)

Idag har jag ju som vanligt vart i skolan, och nu sitter jag här och lyssnar på musik, men ska snart äta, sen stallet, sen plugga och sen läsa i min nuvarande favoritbok (igen) i väntan på att den sista boken ska komma imorgon :) Så det blir nog inte så mycket mer till uppdatering idag, kanske kan försöka klämma in ett inlägg innan jag lägger mig :)
Hejdå mina vänner ;) ♥

Godmorgon!


Ph: jag, nån gång i våras :)

Godmorgon! Om 45 minuer ska jag gå till bussen, men innan det ska jag sminka mig, borsta tänderna, mata kaninen och läsa :) Jag ska försöka skriva ett till inlägg idag, men får se hur mycket tid jag får, för jag ska plugga till ett prov, eftersom jag imorgon ska och shoppa hästgrejjor direkt efter skolan, och på onsdag är det sussiträning, nåt jag ser fram emot :)
Imorgon ska inhandlas nytt träns och rydbyxor, men det blir säkert mera, haha!

Spotify ..?


Foto: Gina Bäck (länk)

Nu har jag precis skaffat spotify. Nu tänker ni säkert "Nu...??" men ni får helt enkelt ta och vönja mig, jag är lite efter alla andra, typ alla andra gjorde det för två år sen, och jag gjorde det nu, haha!
Idag har jag inte gjort något speciellt, och ska inte heller göra nåt specillt. Ska nog läsa lite till, men inget mer sånt, så nu vet ni det :)
Vi ses imorn! ♥

Examenstal från Eclipse

“When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our things were answers like astronaut, president, or in my case, princess…When we were ten, they asked us again. We answered – rock star, cowboy, or in my case, gold medalist… But now that we’ve grown up, they want a more serious answer. Well, how about this… Who the hell knows? This isn’t a time to make hard and fast decisions. This is the time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere chill. Fall in love - a lot. Major in philosophy because there’s no way to make a career out of that. Change your mind. Then change it again because nothing is permanent. So make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask again what we want to be… We won’t have to guess. We’ll know.”

Jag älskar verkligen det här talet, jag ärligt talat ryser när jag läser det, det passar så jäkla bra med filmen, historien och allt det där :')

Drip, drop..



.. är de ända ljud jag hör här, det regnar fortfarande, som det har gjort hela dagen. Jag tänkte snart gå och äta, har inte ätit sedan 12 nån gång, men jag är faktiskt inte hungrig.
Bilden är väl lite av en halvt favoritbild, men den blev sne ;( Aja, nu ska jag fortsätta snacka med tjejjorna, ses =)

Städar..

Jag kom på ett perfekt tidsfödriv! Eller perfekt och perfekt.. Tidsfördriv är det i allafall :) Jag städar alltså rummet och lyssnar på musik :D För tillfället Eminem - Love the way yo lie ft. Rihanna ♥ En väldigt bra låt =D Ska sen bygga en minifotostudio och exprimetera lite med kameran. Ses!

Det regnar, det regnar och... Det regnar.

Vad ska man hitta på nu då? Regnet öser ner ute, och har gjort det hela dan. Har kollat på en film redan, och orkar inte kolla på en film. Jag har nu läst ut alla tre böckerna, fjärde är beställd och kommer på måndag, så den största frågan i mitt liv är just nu: Vad fan ska jag göra? Jaaaaaaaa! Jag vet! =D Kameran för fan!!!!

Och så måste jag berätta att idrotten i skolan är jobbig! Vi skulle tre gånger, upp och ner för en sån hör backe *visar med handen* och en massa andra saker som inte är kul D'=

Haha...

... eller kanske inte.
Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om längre. (Lite tips kanske?) Jag hittade iallafall nyss en tröja jag vill ha! Texten: Jag är inte döv, jag skiter bara i dig. Haha, fett cool tröja! Idag efter skolan så läste jag ut När jag hör din röst och började på Ljudet av ditt hjärta. Lätt de bästa böckerna på hela världen.
Sedan kom Johannes hem, och började va med Emil, och då skulle jag vässa en penna och göra matteläxan, men det funkde ju fan inte att vässa den j'vla pennan! Och då skulle jag ha i stift i en stiftpenna, men det kunde jag inte heller haha! Så då hjälpte Emil mig, först med stiftpennan och sen vässade han pennan! Haha, då vart jag sur..
Sen gick vi ut och gick, jag, Johannes, Emil och Edwin, och så mötte vi Martin och Hampus och Isak. Martin hade en softairgun, och då skulle Emil skjuta mig med den, men då missade han, och träffade mitt huvud istället för någon annanstans, haha! Men det kändes inte.. Lite wierd...

Valvaka...?


Gammal bild från digitalkameran. Haha, sorry Gina, jag va tvungen ;) Säg till om jag ska ta bort den =)

Nu sitter jag här och halvkollar på valvakan eller vad det nu heter. Idag har morbror och dom vart här, och då var såklart Douglas med ♥ Vi släppte Bamse så att han och Douglas fick springa runt fritt, och det tyckte dom var jättekul, men Bamse blev ju lite trött, han har ju inte världens bästa kondis. Men Douglas fortsatte ju, haha! Tyckte lite synd om honom där ett tag!
Glömde dock kameran inne, annars skulle ni ha fått lite bilder :)

Jag äger ut alla...

... på att kasta äpplen i soptunnan! Alltså, Hampus höll upp den och jag kastade, jag missade, men det kunde faktiskt ha gått mycket värre, jag kunde ju ha träffat nån annan människa som satt i närheten, det skulle faktiskt vara mer sannolikt än att jag träffade den, haha! Så istället flög den och lnadade med ett floff på väggen. Eller nja, kanske inte då...
Nu ska jag lägga mig och läsa, är så sjukt trött =O

Bad update


Old pic

Igår läste jag ut Om jag kunde drömma :) Så nu längtar jag tills imorgon när jag får nästa bok =D Haha! I loooove it.
Idag fick vi btw sluta klockan tolv, men nu har jag lite hemstudier att göra, eftersom vi fick sluta så mycket tidigare, så tänkte ta itu med dom nu, men det är inget avancerat bara ett par frågor om politik och ett läxförhör på engelskan (som man ju kan fuska på, men det ska nt göra). Jag måste också till stallet, och om jag kommer ihåg det så tar jag kameran med mig.

Wiiiiie!

Kreativ rubrik, I now. Nu är det såhär att jag sen ska fixa ihop ett ordentligt inlägg med bild och allt! Men just nu får ni klara er på det här. Jag har läst lite i boken ska snart äta mat, och efter det ska jag äta nåt jättegott som jag ska fota och visa sen =D
Efter det blir det nog stallet, och sedan plugg.
Nu måste jag äta!

Nu är jag glad.

Riktigt glad! Och det finns ett par anledningar till det =D 

- Boken med stort B kom idag =) Om jag kunde drömma
- Jag är typ frisk nu, så idag ska jag rida!
- Vi slutar tolv på onsdag!
- Inget bad imorgon!

Och så en grej som är lite mindre bra...

- Vi har mycket läxor den här veckan

Douglas in my ♥


Ph: Jag 
Jag verkligen älskar den här hunden! Douglas är så söt och snäll och busig och allting! Ååå.. Ni ska se han i verkligheten, han är helt underbar!

Nu ska jag snart duscha, torka håret och sedan göra nånting innan det är dags för sängen.. Vad ska ni göra nu? =)

Bajs D'=


Ph: Jag
Snabbredigerade den lite i Gimp, eftersom att jag inte har photoshop än på den här datorn.

Jag sov till 11 imorse xD När jag vaknade hade jag ont i vänsterögat när jag blinkade, så jag gick och kollade i spegeln och då var yttersta ögonvrån  och halva ögonlocket uppsvält =( Inte kul alls.
Nu har jag kommit hem från stallet, men ska snart åka dit igen, vi åkte bara hem för att hämta ett par brädor så att Nisses nya boxgaller ska få mer stöd, så det inte välter. Han ska ju byta box.
När jag kommer hem från det så ska jag göra ett ******* med fin ********** som jag vill ha!

Mellanlandning på väg till bilen



En av mina favoritbilder =) Visst är den fin? =D
Nu är jag hemkom från stallet, och efter maten så landade jag här vid datorn. Dagens planer är väl att åka till min morbrors fru (har det nåt namn? Så man slipper säga morbrors fru jämt?) för hon fyller år. Allltså morbror bor ju också där, men ändå. Sedan blir det nog nån random film och sen vet jag inte.. Kanske skriver ett till inlägg sen, men nu måste vi åka, byebye!

Taggtråd




Ph: Jag På bild: Taggtråd

Dessa två bilder gilla jag, det är sån oskärpa i bakgrunden. På bilden längst ner är det bokeh till höger i bild, om ni märker det =)

Blogglusten tillbaka igen =)


Ph: Gissa??

Nu vill jag verkligen börja blogga igen :)
Idag har jag redan hunnit kolla på en film, jag kollade på Flicka, den bruna mustagnen. I like it ;) Jag är så förkyld så jag kan knappt prata, haha!
Men nu ska jag snart ladda upp en film på när jag rider, och kanske en annan film om jag får för den som är med på filmen, då kommer nog många att asgarva, haha!!!

Gina åkt hem



Nu har Gina åkt hem igen då, så nu blir uppdateringen bättre igen. Vi har haft kul i helgen =D Idag har vi vart hos mormor och ridit Nisse, Gina filmade när jag galopperade i skogen, så vill ni se en film, så kanske ni kan få se en sen.
Vi har tagit många bilder i helgen, så bilder får ni också. Den här bilden är ganska gammal, ska bara få pryda inlägget, så att det inte blir så tomt =)

D'=

Anledningen till att jag sitter vid datorn nu, är för att jag var vääldigt snabb upp ur sängen imorse, jag blev så förbannad på min mobil (som är mitt alarm) för mitt i en underbar dröm, så ringer mobilen. Jag blev så jävligt sur när jag kom på att det inte var verklighet utan bara en dröm D'= Haha, ingen får veta vilken dröm det va, utom en viss tjej som kommer imorgon ;)

Godnatt =)

Nu har jag duschat och mamma har förhört mig på engelskan, som jag precis kom på att vi hade test på imorgon, så nu ska jag göra sällskap med sängen, ska bara borsta tänderna först. Godnatt ♥

Dagen

Idag har jag inte gjort något speciellt, vart i skolan, vart i stallet, och pkt hem till morbror.
Det skulle ha varit Sussiträning idag, men det blev inget, för att Sussi har magsjuka.. Inte så kul, jag som ville träna! Menmen.. Nu ska jag skriva ett inlägg om mina ---------- som jag kanske publicerar idag, eller imorgon.
Jag längtar tills på fredag! Jag vill ha nån att prata med :O Innan bussen kommer ska vi gå in på Hemköp och köpa nåt, eller kanske Donken...

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus