Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Du är mitt ljus i mörkret ♥


Canon EOS 450D - 18-55mm

Idag har vi sett på film i skolan, Den bästa sommaren. En ganska okej film, den var ganska kul ;D I en scen så badar dom, och då frågar den vuxna gubben barnen vad de ska bli när de blir stora, då svarar tjejen: "Jag ska bli hora iallafall, då får man betalt för att kramas." Så jävla bra xD I en annan del när barnen kastade sten genom ett fönster för att komma in i en byggnad, så vare nån i 7E som sa: Jävla gangster" och då började några skratta igen ;)
I övermorgon är det Globen, ganska taggad då :D

Dagens XD



Förut satt jag och mamma diskuterade en fisk, som är ganska så dum, i vårt akvarium alltså xD Och då så frågade jag om hon inte skulle döda den då, och hon ba; Ja, jag kan ju dränka den. Så jävla bra x'D Jag började asgarva, haahahaha! Säg till om ni inte fattar, det kanske bara är jag som har vrickad humor och tycker det äär roligt, haha! xD

Usch ;/

Hatar vädret som är nu, menmen.. Måste ta mig ner till stallet och rida ponnyplutt, han har inte gått sen i lördags (tror jag) och det är bäst att rida honom innan han goes crazy ;D Senare  ikväll ska jag på utvecklingssamtal eller vad man nu kan kalla det, med min tränare och alla andra som rider för henne i stallet :)

Jag vet att min uppdatering suger och jag skriver om tråkiga saker, men jag har kommit på lite grejer att blogga om, som jag ska försöka sätta i verket snart. Har även en ny design jag ska sätta in, som Gina har gjort :)

5 dagar kvar :D

Om 5 dagar åker jag till stockholm med bästaste vännen och mamma :) Den bästaste vännen är ju Gina, som ni kanske redan visste. 5 dagar liksom! Vi ska till Sockholm Horse Show för er som inte listat ut det redan, vi ska va där på galakvällen, ska bli riktigt jävla kul :) Vi ska fota som några jävla idioter, kommer säkert se ut som vanligt när hon och jag fotar, vi gör samma saker exakt samtidigt, haha!

The Twilight Saga in my ♥

Jag älskar verkligen Twilight, både filmerna och böckerna! Jag har läsdt om böckerna ett X antal gånger, och jag har de första filmerna, och kan datumet när trean släppa på DVD, då ska den köpas och tittas på direkt, även fast jag har sett den förut, haha! Den 3:e December släpps den, btw.
Jag är en Team Edward innan nåågon frågar. Jag hatar Jacob Black som tydligen måste vara med och förstöra allting, haha! Men det skulle nog inte ha blivit så bra utan Jacob, så det får väl gå då ;)

»Rubrik här!«



Nu har jag kommit hem från stallet, red lite barbacka och passade på att ramla av när jag ändå höll på :)
Nåt som gör att jag inte vill blogga, mer än att jag inte hinner, är att jag får aldrig några kommentarer, jag har inga besökare alls, så det känns inte som någon idé att blogga egentligen om ingen läser det jag skriver..?
Jag fundrar lite på att lägga ut många nya bilder, men känns inte som nån idé.
Iallafall så är det åtta dagar kvar tills jag åker till globen, alltså är det nässta lördag :) Ska bli väldigt kul :D
Imorgon ska jag till Gina (Hoppas jag) så då blir de tnog lite dålig update tror jag.

Ja, jag lever

Jag vet att min uppdatering suger, mn jag bryr mig faktiskt inte, jag har ju ett liv utanför datorn också, om ni kanske inte visste. Jag harlånga skoldagar, läxor, en häst som ska rida och skötas. Jag har ju en kanin, hund och underbara vänner också, som tar all min tid, så det är inte så lätt att hinna med bloggen samtidigt med det.
Snart ska jag till strallet och rida, ska försöka knåpa ihop ett inlägg efter det :)


En bild som är ungefär en vecka gammal

Idag har jag ridit med Matilda och Cajsa, och imorgon ska jag rida ut med Emmy, Matilda och Cajsa. Ska bli kul!
Längtar tills det kommer lite mer snö, jag vill dels testa fleeceländtäcket jag fick förra julen, och så vill jag galoppera i fullt med pudersnö när solen skiner :D
Men det blir väl bara solsken när jag rider på helgerna, det är ju typ mörkt när jag kommer hem :( Imorgon är det ju skola igen också, nåt som inte gillas D= Men jag överlever nog, haha!

Tjenare :D

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag slutade 11.45, tog bussen 12.07, var hemma en stund och var sen med dom bästa, Lina och Matilda <3 Vi hade kul och tog lite egopics som kommer upp på bloggen sen, haha! ;)
Nu sitter jag här och dunkar musik, lite halvgamla rocklåtar, Eye of the tiger - Survivor är en väldigt gammal men bra låt. DU vet, Old but Gold ;) Jag har ju fått nya cooooola högtalare också :D Ska ta en bild på dom någon dag och slänga in, det är världens ljud i dom, även fast dom är så små ;O Dom är gröna och sitter på spröt liksom, fräsiga som en viss liten underbar människa alltid säger, haha!
Imorgon är planerna att vara med dom bästa igen och sedan rida med dom :)

En text ALLA borde läsa!

Hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle. Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss. Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det. Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss Tejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt. Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir något bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller. Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer? Joo, folk snackar skit. Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant rykte . Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss, stå där och snegla ner från vinnarpallen.
Där nedanför står en tjej och gråter. Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden. Jag kanske är ful? Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer. Då kommer någon se mig.
Så går det några månader. Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille? Vissa börjar skära sig. Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid. Man lär sig hata dem. Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag. Varför är det så? Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror. Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,
Det är så jävla svårt att lära sig att inte ta åt sig saker, men man gör det ändå även om man säger att man inte gör det. Det träffar en så jävla hårt.. i hjärtat!
Det är några saker vissa killa inte förstår, det är att tjejer också har känslor..
Man går runt och bär på det, och allt är killarnas fel. Har man ramlat - blivit slagen - då är det killarna som alltid står och ser på, står och skrattar. Man känner sig som en idiot.
Killar tror att dom är tuffa, men tjejer tycker innerst inne att dom är riktigt omogna. Tjejer vågar inte säga till, tjejer bara står där, låter skiten komma. Det finns 2 kön kille & tjej , precis likadana utan kroppen. Tjejer blir våldtagna, och killarna njuter - tjejerna ligger nere och tjuter. Man går runt på det i år, tack vare en idiotisk kille som förstört ens liv. 
Tänk kvinnorna i andra länder! Männens sex objekt, männen går på dom gång på gång även fast tjejerna hatar det.
Killarna är ett hot för vissa, tjejer tar ordet kär killarna tar lek. Leker med livet och kärleken, dom tävlar om allt. Kvinnor som inte har pengar utbildar sig som strippor, ger männen en dans och får pengar till att försörja sig på, gillar kvinnorna det? Jo visst vissa gör det, men dom andra som inte gör det då? Men sure, tjejer dom lär sig ta all skit

- YOU ARE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE!

Hej :)

Nu dnöar det ute, och den första snön har lagt sig :D Jag har också varit med om det första snöbollskriget för vintern! (Barnslig som man är ;D) Nu ska jag hoppa i sängen, annars blir jag för trött imogon när jag vaknar, men det är jag ju ändå, haha!

Ny Header :)

Kände att det var dags för en liten förändring, så det var ju bara bort med den gamla och in med den nya. Jag gillar gråa färger på designer, speciellt nu när det börjar bli höst och allt.
Jag hade tänkt göra nåt lite mer avancerat med menyn och bakgrund och allt, men jag orkade helt enkelt inte, haha!

En Gammal Låt

En gammal låt, men med en tänkvärd text

I can almost see it, that dream I'm dreaming but,
there's a voice inside my head saying, you'll never reach it.
Every step I'm taking, every move I make feels
lost with no direction, my faith is shaking,
But I, I gotta keep trying.
I gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain.
I'm always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
And sometimes I'm gonna have to lose.
It ain't about how fast I get there,
Ain't about whats waiting on the other side.
It's the climb.

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking,
Sometimes might knock me down
But no I'm not breaking.
I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most,
Yeah, just gotta keep going.
And I, I got be strong.

Gotta keep on pushing on, cuz

There's always gonna be another mountain.
I'm always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle.
Sometimes I'm gonna have to lose.
Ain't about how fast I get there,
Ain't about whats waitin on the other side.
Its the climb.

Keep on moving,
Keep climbing,
Keep the faith, babe.
It's all about,
It's all about the climb.
Keep the faith.
keep your faith



Det handlar inte om hur fort jag inte kommer dit, inte vad som väntar på andra sidan,
det handlar om att fortsätta försöka

Nisse i STORT


En väldigt gullig häst blev på bild :)

Idag har jag inte mycket jag ska göra nu, eller alltså jo, men ändå inte. Den enda grejjen jag måste göra är att gå ner till stallet, och det är ju inte så hemskt. Sen har jag bara grejjer som jag vill göra, som att t.ex vara med Emil och Martin ;D
Låttips: Rihanna - Only Girl (In the world)

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus