Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Ögonkontakt


Canon EOS 450D, Canon EF-S 18-55mm IS

Måste säga att jag tycker våra sköldpaddor är grymt coola. Dom liksom bara går där och tittar på en.. Coola ögon har dom iallafall ;)
Nu har jag varit riktigt duktig tycker jag, jag har städat hela rummet, dammsugit, bytit påslakan, lakan och kuddfodral. Så nu får jag ge mig själv en klapp på axeln för att jag var så bra. Tänkte också ta och berätta att imorgon kommmer Gina hit och stannar över helgen, så vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen, men kan fixa lite tidsinställda inlägg så ligger den inte på noll iallafall :D

Church


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS - Gillar den svartvita starkt.

Nu har jag inget vettigt att skriva om, för tror inte att några andra än meldemmarna i intresseklubben bryr sig om att jag ska städa rummet, så njut av bilderna istället!

Summer feeling ♥


Canon EOS 450D, Canon EF-S 18-55mm IS

Nu äre såhär att jag vill ha sommar typ nu. Hade precis suttit och kollat i HM:s vår/sommar-katalog och blivit sjukt taggad för sommar, när jag kollade ut genom fönstret och såg att det snöade/haglade ute, och då försvann den känslan på en gång kan jag säga. Men nu ska jag iallafall ner till stallet och rida Nisse, så hörs sen ♥

Svanar #2


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Tänkte göra detta till ett lite hästrelaterat inlägg, även fast bilden är på två svanar. Igår var jag och Emmy ute och galopperade hästarna, och han blev då väldigt hård i munnen, men då får nte jag hålla emot tillbaka, för då ger jag han bara änu mera stöd, så att han ska pulla på ännu mer. Ska ut och galoppera imorgon också, och då ska jag sträva efter att få en så längsam galopp som möjligt. (Man kan ju alltid försöka..)
Annars så har jag haft studiedag idag, men skola som vanligt imorgon igen, tråkigt som vanligt. Men har helgen att se fram emot, för då ska förhoppningsvis Gina sova här, och jag ska äntligen få köpa röda converse :D

Info om mig :D



Jaha.. Eftersom att jag har fått ett gäng nya läsare (Vilket jag btw är jätteglad över!) så tänkte jag ta och berätta för folket om mig själv, och tror faktiskt inte att jag har gjort det innan heller..
Aja, jag heter iallafall Josefin och bor i ett rött hus någonstans  Sveden. Jag fyller 14 16:e april, och är för det mesta glad och när jag är mina kompisar är jag väldigt random och flummig. Folk tror ofta att jag är sur och kaxig, men förstår inte riktigt vad dom har fått det ifrån.. Det slutar dom iallafall tro när de har lärt känna mig :D Jag älskar all sorts musik för det mesta, utom opera då, haha. Jag gillar att kolla på vissa tv-program, och det tror jag nog att alla andra gör också, haha! Men jag är en riktig nörd för Vänner, Pensionärsjävla (XD) och Off the map.
Men man får ju inte glömma att jag har jävligt dålig humor och att jag rider. Jag har en egen häst som jag tror jag har skrivit om nån gång, han är iallafall med på bilden ↑. Jag har också en hund, en kanin och sköldpaddor (!). Jag är också en riktig sucker för fotografi, och fotar allt som finns. Jag har som mål med min fotografi och försöka få fram den fina sidan i alla föremål. Också att få fram attidyd i vissa bilder, för allt kan bli bra på bild, jag lovar.
Nu till lite random saker då, min tandborste är orange, min mascara är lila (flaskan alltså), min parfymm heter Green summer, min dator är en Toshiba, min hund är grå och mina sköldpaddor är gröna. Liksom tänkte att jag skrev det där så slipper ni fråga sen ;)

Byte av design

Kände att det var dags för en liten förändring, så ändrade designen. Men ska lägga till lite saker tror jag, men tänkte lägga in grunden iallafall. Nu blev alla mina gamla bilder för små, men får väl fylla på framsidan med nya bilder då, så syns det inte ;D

Stressad


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Nu äre såhär att min uppdatering suger, men det är faktiskt för att jag är stressad, har en häst som ska skötas, läxor som ska göras och en uppsats som ska lämnas in nästa vecka. Visst har jag tid över ibland, men det är också såhär att när jag gör inlägg så vill jag ha lite mer seriösa inlägg, inte bara hej som rubrik och hejdååååå som inlägg liksom.
Men har tagit massa bra bilder, som ni ska få se sen :D Ska även göra en ny design som kommer kicka assssss.

Pippifågel :D


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Bildkvalitén suger, men var tvungen att skärpa upp den lite, så blev brusigt, men det får väl duga :) Red idag, och mamma tog kort, men måste gå igenom bilderna först, och hoppas att det blev någon bild i rätt steg, mamma är ju inte så värst teknisk, så jag ställer in kameran och zoomar ut så är det väl bara hoppas att bilderna blir något bra iallafall, hon kan ju inte ens använda zoomen xD

Månadens Motsats

Nu har jag och Gina startat ett projekt, Månadens Motsats (MM) Det går ut på att man någon gång varje månad (när man vill under månaden) ska publicera två bilder som på något, gärna kreativt, sätt är motsatser till varandra. Man ska också skriva en förklaring till bilden, motsatsen får vara på vilken grejj somhelst, så länge den på något sätt är motsatser till varandra.

Detta projeket startar April 2011

Sorry guys.

Har haft updateringen på noll, men idag ska mamma fota mig när jag rider och så ska jag skriva lite om en speciell sak ;)

En skata i luften :D


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Har precis suttit och ritat en bild på ett öga i en timme ungefär, och måste säga att ja blev nöjd, jag ritade alltså med papper och penna, så kanske visar nån gång, om jag orkar ta kort på den först, haha.
Har inget roligt att skriva, så ni får nöja er med den här fina bilden istället ♥

Kissekatt


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS

Idag har varit en ganska nice dag faktiskt. Bild som första lektion, ingen lektion med Marika (:D), slutade två och hade två prov som jag tror gick grymt bra :D Har även redan hunnit med stallet, men red inget, för att det snöade och blåste så mycket, då blir Nisse extra titti, så jag struntade i det :)
Nu ska jag kolla på bikiniöverdelar, eftersom att min är trasig och vi ska bada med klassen nästa vecka, innan jag ska redigera bilder och sedan göra engelskaläxan :D

Ojdå..


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm

Haha, måste känna att det känns lite taskigt att jag har statistik och har inte bloggat på typ en vecka.. Menmen, så äre. Och då kan jag väl passa på att berätta att Gina har varit här, så jag har inte hunnit blogga så mycket (Läs: Ingenting) men vi har tagit många jättebra bilder, som jag kan visa er :D
För alla medlemmar i intresseklubben (med förhoppning att ni antecknar) tänkte jag att jag kunde ta och berätta att jag har två prov imorgon, ett i Spanska och ett i USAs historia, får väl hoppas att det går. Så resten av kvällen ska nog ägnas åt plugg, men ska kanske försöka redigera lite bilder också :D

Hundbus :)


Canon EOS 450D, Canon EF-S 55-250mm IS      Ganska gamla bilder, typ i mitten av februari :)

Nu är det ju 1:a Mars, så nu tycker jag allt att det ska till att bli vår! Önskar faktiskt att jag bodde i Skåne just nu. Eller ett annat land hade inte heller varit helt fel, bara Nisse hänger med ;)
Imorgon kommer Gina hit, så uppdateringen kommer nog vara lite låg, men kan kanske mobilblogga lite emellanåt om jag orkar ;D
Imorgon är det också träning, och ska be mamma filma delar av träningen, kanske när jag galopperar på ridbanan, kanske får en avramling på film också, man kan ju alltid hoppas, eller hur?

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus