Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Träningen igår =D <3

Träningen igår gick riktigt bra!

När vi kom fram så sadlade vi honom och så började jag rida fram honom innan Victoria skulle komma, han var fin och så, men sen började det spöregna, så vi fick gå in i stallet tills det hade regnat över =)
Sedan körde träningen igång, och först så skulle jag styra in honom på stora mittvolten, och han är ju så seg för skänklarna på nåt sätt, så det är ju lite svårt att få ut honom i hörnen, men till slut så funkade det någorlunda. Han har ju börjat gå i form nu också, men då blir han så seeeg och vill knappt börja trava eller nåt, knäpphest.
När vi hade upprepat det här några gånger var det dags att testa lite galoppfattningar, vilket han har väldigt svårt för.
Victoria ställde en stol i ett hörn, då skulle jag rida förbi den, sedan precis i svängen göra en väldigt övertydlig galoppskänkel, och hon petade till honom med en pisk på det yttre bakbenet. Det blev ungefär ett steg varje gång, men sedan i vänster varv fick han till många galoppsprång oh då fick han massor av beröm! Sedan gjorde vi igen, då blev det bockningar, haha! ;'D
Han var iallafall jätteduktig =)

Skriv en kommentar









Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus