Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Jag älskar dig ♥



Trongutten
2002
e: Sjefen
u: Fröken Trona
Ägare: Jag =')

Gubben.. Jag kommer ihåg på provridningen, jag såg dig i hagen, och redan då kom du mot mig. Jag kände på en gång att det var du och jag ♥ Du var hur snäll som helst, vi borstade, sadlade, red och allt gick bra, du kändes helt perfekt. Och det var vi som köpte dig, vad alla som tittat på dig så var det jag som till slut hade en häst.

Tänk allt som vi har gått igenom, allt bra, och allt dåligt. Jag var lite rädd för dig i Vntras, men bara i ridningen, och jag fattar inte varför. Kommer du ihåg när du hoppade över bäcken? Haha, det gör jag.. Jag kommer ihåg allt. Allt från perfekta dressyrlektioner, hoppning till en lång galopp på uteritten. Och jag kommer aldrig att glömma det häller. Jag ommer ihåg första galoppen, jag bara kände hur glad du blev, som ett "Jippi! Jag klarade det =D" Du var helt underbar.

Jag kommer också ihåg när vi hoppade för första gången. När det var 30cm så brydde du dig inte. Vi höjde till 40 och då väcktes något till liv. Du tyckte det var kul =D

Alla motgångar, alla framgångar, tänk vad vi har utvecklas! Jag till en bättre ryttare, och du till en underbar ridhäst och vän. Min bästa vän. Tänk hur man kan älska en häst så mycket som jag älskar dig, det är obeskrivligt, men då är det, jag älskar dig. Jag känner ett lyckorus varje gång du tittar på dig med dina vackra ögon, och jag vet att du är min häst.

Vi litar på varandra nu, jag älskar dig och det känns som du älskar mig, du är alltid så försiktig, som att du aldrig skulle göra nånting för att skada mig.

Nisse, jag älskar dig och du betyder mer än vad du tror ♥

Bildbomb från tävlingen

På de exipage jag kan skriver jag namnet under, vilket är kanske 2 stycken ^^


Ylva Falkeström - Lina


Ylva Falkeström - Lina


Ylva Falkeström - Lina


Ylva Falkeström - Lina


?


Emmy Eriksson - MellenC


Emmy Eriksson - MellenC


?


Emmy Eriksson - MellenC


Emmy Eriksson - MellenC


Emmy Eriksson - MellenC


Sandra Westman - Lester


Sandra Westman - Lester


Ylva Falkeström - Zenit


?


Ylva Falkeström - Zenit

Nu har ni massor av bilder, så nu vill jag ha kommentarer! Det här tog ång tid, så kommentera mera!
Jag vet att skärpan är helt knäpp, men objektivet satt inte på ordentligt (oops..) Jag märkte det när jag kom hem, så autofokusen funkade inte, så jag fick köra med Manuellfokus, men det blev ganska bra ändå... Jag orkade inte redigera någon av dom.

Badsugen

Förlåt för bildlöst inlägg
Är extremt badsugen, men vill inte bada själv. Längtar till Gina och jag ska va, ska fan bada varje dag =D Och i Gruvsjön såklart <3 Men snälla du, glöm inte armbandet(?) där då x')
Sitter här och lyssnar på A drop in the ocean men ska nu gå ut och hoppa studsmatta!
Jag ska lära mig att göra rygg...

Bästa låten ='D



Bästa låten ever, jag älskar den =')

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend,
If you don't love me, pretend
A few more hours, then it's time to go.
As my train rolls down the East Coast,
I wonder how you'll keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.

And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.

It´s just s drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends,
Never counting regrets,
By the grace of God, I do not rest at all.
New England as the leaves change;
The last excuse that I'll claim,
I was a boy who loved a woman like a little girl.

And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep,
Don't take what you don't need from me.

It´s just s drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore no no.
Heaven doesn't seem far away.
Heaven doesn't seem far away anymore no no.
Heaven doesn't seem far away.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.
You are my heaven

Snabbinlägg

Har nu fixat iordning lite med hästaffischer på mitt rum (såklart x'D) Bilder på rummet kommer senare (A)  Men nu ska jag faktiskt expremintera med closeupfilter och kameran, ska testa sätta två stycken på varandra, få se hur det blir, då kommer jag rysligt nära ='O Haha, resultatet får ni sen. FÖRLÅT för ett bildlöst inlägg =/

Barnhemmet - The Ring 1 & 2

 

Tre rysare är nu beställda ;D
Jag fullkomligt älskar rysare, jag blir aldrig rädd! Såg tex The Blair Witch Project, och var inte ett dugg rädd.. Eller jo, lite kanske x'D Men ändå, jag älskar skräckisar! Har sett en del på The Ring 1 när den gick på TV, var väl kanske lite läskig.. Men jag vill veta vad som händer efter de sju dagarna! Det är ju bara två fodral, men det är för att The Rind och The Ring 2 är en dubbelDVD =D

The Ring
Den unga journalisten Rachel, börjar nysta i några märkliga dödsfall, eftersom en av de döda är hennes yngre brorsdotter.
Det visar sig att släktingen och några andra tonåringar alla tittat på en videokassett med de mest obehagliga scener på. Efteråt har alla mottaget ett telefonsamtal med hotet att de kommer att dö om exakt 7 dagar.

The Ring 2
Rachel och sonen Aidan har flyttat till en småstad för att börja ett nytt liv och glömma det otäcka de varit med om.
Men så börjar mardrömmen igen när man på en brottsplats finner en omärkt videokassett som ser kusligt bekant ut...

Barnhemmet
Laura återvänder tillsammans med sin man och deras son Simon till barnhemmet hon växte upp i. Det är nu övergivet, men hon beslutar sig för att rusta upp det och driva det som förr. Deras nya hem och de mystiska omgivningarna väcker Simons fantasi och pojken börjar alltmer dras in i ett universum fylld av fantasifulla sagor och inte helt oskyldiga lekar. Simons värld bekymrar och skrämmer Laura och väcker dunkla och otäcka minnen från hennes egen barndom till liv.

Hejsan


Foto: Jag, Canon EOS 450D

Förlåt för att jag inte bloggade igår, jag var hemma, men städade och hade ingen logglust, men nu bloggar jag igen! Igår och lite idag har jag städat mitt rum, så nu är det skinande blankt och man ser golvet! =O  Ja, det var faktiskt så illa. Jag har också rensat ut massor med grejor och rensat kläder.
Jag har också bestämt tapeter, och fototapeten har vi köpt nu. Hu den ser ut, ja det får ni se sen när den sitter på väggen ;D Resten av rummet ska ha en grå tapet med lila blommor =)

Tävling =D


Än en gång, dålig mobilbild.

I Juli ska jag för första gången tävla älsklingen =') Ska bli kul, men dock på väääldigt låga hinder, 30 och 40 x'D Kommer typ.. Skämmas?? Men men, bättre att hoppa lågt på första tävlingen än att hoppa högt och inte klara det.
Har börjar planera träning, böörjat tänka en liten bana och så som jag ska hoppa. Kom gärna med flrslag på hoppbanor med typ 4 - 5 hinder =D

Vill ha! =D


Tretorn ridstövel Advance, svart       |     CRW Denim Helskodd ridbyxa, svart

Fullkomligt älskar den här matchningen, var med Emmy på tävling igår, och där såg jag denna ursnygga matchning =D

Macro =)

 

 




Canon EOS 450D

Dessa fyra bilder är jag rysligt nöjd över! De är inte en gnutta redigerade =)
Jag vill ha mer komentarer!!!!!

Mu ^.^



Hejhej, ska äta snart, men slänger in ett snabbinlägg =) Visst är kossan på bilden ganska söt?
Nu sitter jag här och typ planerar (?) jag ska göra om i mitt rum! Nya tapeter, garderoberna ska ut, ny säng (kanske) och lite annat som jag inte kommer ihåg.
Fast det kommer inte riktigt ske nu, men i Juli nån gång =) Wihoo! Jag vill ha nåt mört och mysigt, kanske en fototapet också. Vem vet x'D

I love you <33



Jag älskar dig mer än allt på denna jord, du betyder så jävla mycket, mer än du någonsin förstår, du är det bästa som har hänt i hela mitt liv, Jag älskar dig Nisse ♥

Ingen badning för min del..


Mobilbild från Idre, när vi stog på Nipfjället. Föresten har jag massor av bilder ni ska få från Idre kom jag på..

Jag kunde inte rida i vattnet idag, för han hade tappat en sko, fram, och vägen dit är väldigt stenig.. Det gick för övrigt inte så bra för Emmy, men det är inget jag vill gå in på här, men det blev en skenade häst med hundarna efter i allafall.. Men men.. Nu ska jag gå med hunden, sen åka ner en snabbis till stallet, och sen kommer bilder från studsmattan igen =)

Godmorgon!


Mobilbild

Nu funkar det att ladda upp bilder igen, jag fattar inte varför det inte gick förut.. Men men, jag laddar väl upp de andra senare. Idag ska jag till mormor och sedan handla massa saker!
Efter fem ska jag, Emmy och Matilda bada med hästarna, eller jag ska bara gå i vattnet. Matilda ville testa sitta på Nisse, men hon kommer säkert våga gå i vattnet också. Matilda ska ta kort också, med min kamera, så bilder kommer senare, men snälla, ta inte föööör många bilder, för det blir så jobbigt att ladda upp alla sen ;P
Puss Puss ♥

Nytt schabrak??

 


Vilket schabrak ska jag köpa? De översta till vänster och det bruna tycker jag är så jävla snygga, men jag kan inte bestämma mig, så väl åt mig!

1: Det grå med rosa passopal
2: Det lila
3: Det bruna och gula

Hej hej =)

Det funkar inte att ladda upp bilder just nu, varför väldigt har jag ingen aning om! Hade tänkt ladda upp några bilder från när jag va med Lina och Mattis, men det går inte. Idag har jag vart med Emmy och Matilda, vi spelade fotboll och hoppade studsmatta, vi hade kul iallafall! Tidigare så flyttade vi Nisse till en annan hage, där verkar han trivas.
Imorgon ska jag, Emmy och Matilda rida till en djö och bada med hästarna, Matilda ska ta kort då, så då kommer det nog massor av bilder sen! Om de går att ladda upp då då..
Igår drog jag och Emmy ut på en vända med hästarna och galopperade mycket! Eller det var mycket för Nisse i allafall. I början var det stressgalopp, men det blev bättre och bättre, och sista galoppen var verkligen helt perfekt, rytmen och allt kändes jättebra =D Det går framåt :) Jag måste dock öva väldigt mycket på hans kondition, men han har nog fortfarande inte rätt galoppflåset, men det får vi väl öva på...

Allt på plats!

Måste bara säga att jag älskar min nya bloggdesign, somriga färger och allt =')
Bilderna när jag rider är fotade av Matilda
Bilden när jag gosar är fotad av Gina 
Resten är tagna av mig =) Alla med Canon EOS 450D..

Tuffingar x'D

 

Canon EOS 450D

 

Jag laddar bara upp en bild nu, de andra kommer senare, för jag åste verkligen fixa till min header nu.

Hoppträning


Tagen med mobilen i förrgår.

Idag så hoppade jag lite, bara 50 cm, men känner mig inte så himla redo för högre höjder faktiskt, jag är ju inte så hoppvan! Men idag kändes det som att det gick väldigt bra, i början var det inte tänkt att jag skulle hoppa, sedan blev det två bommar, sedan 30, sen 35 och ja. Till slut blev det 50 cm i allafall. Det kändes väldigt bra faktiskt, det kändes bättre än vad det brukar göra!
Händerna var där de skulle va, jag höll inte i manen (!) vilket är extremt för mig på ett 50 hinder, haha! Jag stog upp över de flesta skutten och dunsade inte i sadeln, lite mer träning så tror jag nog det kommer att bli bra till slut!
Men.. På det som skulle vara tänkt som sista skuttet rev han, gick ner på knä och höll sedan på att bocka, och där satt jag med lösa tyglar.. Haha! Nejdå men det gick bra, hoppade sedan ca 3 skutt sen igen på 45 (?) bara för att han inte skulle bocka igen. Jag gillar inte att använda piskan som en bestraffning, men kanske borde använda den en gång, bara så att han lägger av??
Tyvär var ingen med och tog kort, men nån gång ska jag be Gina ta kort och mamma filma, så får ni både film och kort =D

Välkommen hit ^^

Det här ä ju som sagt min nya blogg, jag har samma design som den förra, för att ha en grund att gå efter, då jag absolut inte orkar börja om från början!
Jag ska fixa designen och så senare ikväll, med massor av hästbilder, bara hästbilder faktiskt.

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus