Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Barnhemmet - The Ring 1 & 2

 

Tre rysare är nu beställda ;D
Jag fullkomligt älskar rysare, jag blir aldrig rädd! Såg tex The Blair Witch Project, och var inte ett dugg rädd.. Eller jo, lite kanske x'D Men ändå, jag älskar skräckisar! Har sett en del på The Ring 1 när den gick på TV, var väl kanske lite läskig.. Men jag vill veta vad som händer efter de sju dagarna! Det är ju bara två fodral, men det är för att The Rind och The Ring 2 är en dubbelDVD =D

The Ring
Den unga journalisten Rachel, börjar nysta i några märkliga dödsfall, eftersom en av de döda är hennes yngre brorsdotter.
Det visar sig att släktingen och några andra tonåringar alla tittat på en videokassett med de mest obehagliga scener på. Efteråt har alla mottaget ett telefonsamtal med hotet att de kommer att dö om exakt 7 dagar.

The Ring 2
Rachel och sonen Aidan har flyttat till en småstad för att börja ett nytt liv och glömma det otäcka de varit med om.
Men så börjar mardrömmen igen när man på en brottsplats finner en omärkt videokassett som ser kusligt bekant ut...

Barnhemmet
Laura återvänder tillsammans med sin man och deras son Simon till barnhemmet hon växte upp i. Det är nu övergivet, men hon beslutar sig för att rusta upp det och driva det som förr. Deras nya hem och de mystiska omgivningarna väcker Simons fantasi och pojken börjar alltmer dras in i ett universum fylld av fantasifulla sagor och inte helt oskyldiga lekar. Simons värld bekymrar och skrämmer Laura och väcker dunkla och otäcka minnen från hennes egen barndom till liv.

Kommentarer

GINA (fotoblogg)

2010-06-28 - 20:35:43
de e bra att du uppdaterar nästan varje dag, då läser mer folk din blogg :) <3

Skriv en kommentar









Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus